Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Πολύ καλή  εμφάνιση από τους αθλητές του Α.Ο Κισάμου στον Α΄ όμιλο του Παγκρητίου Πρωταθλήματος Διασυλλογικών Αγώνων  Στίβου (πολύαθλα)  Πανπαίδων-Πανκορασίδων β΄ το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαρτίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων  με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από τα σωματεία των νομών  Χανίων και Ηρακλείου ( ΑΟ Κισάμου, Γ.Σ Ελευθέριος Βενιζέλος, Κύδων Χανίων, Ο.Φ.Η,  Γ.Ε Ηρακλείου, ΓΑΣ Μαλίων, Πήγασος Ηρακλείου).
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στα 1000μ ππβ ο Άγγελος Καραμέτας με χρόνο 3.27.65 περνώντας πρώτος την γραμμή του τερματισμού.
 Στο ίδιο αγώνισμα ο Α.Ο Κισάμου κατέκτησε ακόμα ένα μετάλλιο με τον Αλέξανδρο Αγκόλι να τερματίζει δεύτερος και να κατακτά το ασημένιο με χρόνο 3.31.56.
Πολύ καλή επίδοση από τον Μανώλη Μαρεντάκη......
... στο μήκος ππβ όπου με άλμα στα 4.36 ήρθε 4ος χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο για  4 εκατοστά αλλά και από τον Κυριάκο Σκουλάκη στα 60μ ππβ όπου με χρόνο 8.66 τερμάτισε 5ος.
Την 6η θέση κατέκτησε ο Γιάννης Πατεράκης στο μπαλάκι ππβ με βολή στα 41.10 και την 7η θέση η Βιβή Καρτσωνάκη στο άλμα σε ύψος  πκβ με πέρασμα του πήχη στο 1.25.
Στο συνολική βαθμολογία  Καραμέτας, Αγκόλι και Μαρεντάκης ισοβάθμησαν με 215 βαθμούς  στην 4η θέση της αξιολόγησης στο σύνολο των αθλητών που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.
Για τον Α.Ο Κισάμου αγωνίστηκαν  επίσης :

Κοκκινάκη Ελευθερία, Κατσικανδαράκη  Στέλλα , Πατεράκη Χριστίνα, Κλωστράκη  Ιζαμπέλα, Καρτσωνάκη Μαρία,  Σχετάκη Σοφία, Τσεκούρα Τέρη, Βασιλειάδου Χρυσάνθη, Αποστολάκη Ευγενία, Βουτετάκη Αριάδνη, Κοτζαμπασάκη Αγγελική, Ραϊσάκης Αντώνης, Γεωργιλάς Νίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: