Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ....

Όπως, μάλιστα, μεταδίδει το flashnews.gr, τις τελευταίες ημέρες από το Εργαστήριο Γεωφυσικής και Σεισμολογίας του παραρτήματος Χανίων στο ΤΕΙ Κρήτης, με μέριμνα του Διευθυντή του Εργαστηρίου Φίλιππου Βαλλιανάτου, είχαν ετοιμαστεί τρεις σεισμολογικοί σταθμοί για να τοποθετηθούν στην περιοχή του Κισάμου. 
Αυτό δεν συνέβη καθώς δεν κατέστη εφικτή η συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς για τα ακριβή σημεία τοποθέτησής τους.
Μετά, όμως την αλληλουχία των σεισμικών δονήσεων, κρίθηκε και από επικοινωνία που είχε ο Φίλιππος Βαλλιανάτος με τον Δήμαρχο της περιοχής, Θεόδωρο Σταθάκη, η άμεση τοποθέτηση των σεισμολογικών αυτών σταθμών.

Και μην νομίσετε οτι οι 3 σταθμοί θα μας σώσουν..απλά για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην έρευνα, και φυσικά οι σταθμοί αυτοί θέλουν περιοχές που να έχουν ρεύμα και ίντερνετ.......

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη όπως τόνισα άμεσα στις δηλώσεις μου ο δήμος μίλησε με το τμήμα πολιτικής προστασίας Χανίων στο οποίο δήλωσε ότι διαθέτει χώρους για την εγκατάσταση επιπλέον μηχανημάτων καταγραφής και περιμέναμε απάντηση σε ποια σημεία θέλανε διότι το ΤΕΙ ΧΑΝΙΩΝ είχε μιλήσει μαζί τους και όχι με τον δήμο. Ακούγοντας τις δηλώσεις του κ. καθηγητή παρενεβηκα διατύπωσα την θέση του δήμου συνεννοηθήκαμε απευθείας και αύριο θα ξεκινήσει η τοποθέτηση. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δήμαρχε εγώ ξέρω τι έχει γίνει αλλά επειδή το θέμα παίζει και στα άλλα μέρη της Ελλάδος, υπάρχει παραπληροφόρηση. το κειμενάκι που υπάρχει δεν είναι δικό μου αλλά το έχει αναρτήσει το Ζουγκλα το Newsbomb και άλλα σαιτ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ. Γιάννη Θ. Σ