Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΟΡΤΑΣΕ Η ΚΙΣΑΜΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ

Στα γιορτινά της ντύθηκε η πόλις της Κισάμου το Σάββατο για να εορτάσει την μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος, προστάτη και πάτρωνα της. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Αμφιλόχιος, ο οποίος και αναφέρθηκε στον «Άγιο της καρδιάς μας», όπως ονόμασε τον Άγιο Σπυρίδωνα, και την αναγκαιότητα να μείνουμε σταθεροί στην πίστη και τις αξίες των πατέρων μας καθώς αποτελεί τον μόνο δρόμο και τρόπο υπέρβασης του ζόφου και των πολλών αδιεξόδων του βίου μας.
Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος συλλειτουργούντος του Επισκόπου μας κ. Αμφιλοχίου και συμπροσευχομένου του εψηφισμένου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου.
..από την σελίδα της ΙΜΚΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: