Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΟΝ ΟΜΑΛΟ

Φωταγώγηση του χωριού του Άγιου Βασίλη στον Ομαλό


Για 5η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Πλατανιά – στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του - θα λειτουργήσει το «χωριό του Άγιου Βασίλη» στον Ομαλό και πιο συγκεκριμένα στη θέση «Ξυλόσκαλο» με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου χωριού να έχει προγραμματιστεί από το Δήμο Πλατανιά για την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα.
Το υπέροχο τοπίο και η καταπληκτική θέα του φαραγγιού της Σαμαριάς και των Λευκών Όρέων σε συνδυασμό με τις νέες, εμπλουτισμένες δραστηριότητες που θα φιλοξενηθούν φέτος στο Χριστουγεννάτικο χωριό, εγγυώνται για μια μοναδική εμπειρία χαράς και ψυχαγωγίας για όσους - μικρούς και μεγάλους - επιλέξουν να το επισκεφτούν! 
Το «χωριό του Άγιου Βασίλη» θα είναι επισκέψιμο όλες τις Κυριακές και τις Αργίες των εορτών - και έως και τις 5 Ιανουαρίου 2016 - από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 21.00 το βράδυ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: