Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΙΧΝΗ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ

Τα άρθρα από το ιντερνετ μπορεί να τα σβήσεις, όμως μερικά ίχνη θα τα αφήσεις....
Στις 11-Δεκεμβρίου το πρωί η αθλητική σελίδα Footballeagnews γράφει...Τέλος τρεις για τον Κισσαμικό, μάλιστα με υπογραφή Βρασίδας Ράπτης.
Αλήθεια πώς το έμαθαν, όταν η επίσημη ανακοίνωση της ομάδος βγήκε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου; Έ δεν το ήξεραν και πολλοί.....

Υ.Σ Στις 11 το απόγευμα γράφτηκε και στο Σαδεντρεπεσαι το άρθρο ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ μετά από σχετική ενημέρωση φίλου που το είδε την ανάρτηση στην παραπάνω σελίδα. Αυτά για να διορθωθούν κάποια πράγματα που δεν λέγονται ...... στα γήπεδα!!
Χμ.... παράξενα πράγματα, κι αν ψάχνουμε θύματα αλλού....

Δεν υπάρχουν σχόλια: