Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου (22-12-2015)
Μέσα στη μουντή καθημερινότητα, μια ηλιαχτίδα χαράς και γέλιου ξεπρόβαλε χθες! Παιδικά χαμόγελα, γλυκές φωνούλες που πλημμύρισαν τις καρδιές μας με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και μας έκαναν όλους εμάς τους γονείς, έστω και για λίγο, να ξεφύγουμε! Να ονειρευτούμε! Να σιγοτραγουδήσουμε τα κάλαντα μαζί με τα παιδιά μας!
Χίλια μπράβο στις δασκάλες Χρυσή Καστανοπουλάκη, Κατερίνα Κορτσαλιουδάκη, Κατερίνα Τσοντάκη, Άννα Μαρκαντωνάκη και Ειρήνη Λυρώνη για την οργάνωση  την εμψύχωση και καθοδήγηση των παιδιών μας , στο να πραγματοποιήσουν μια τόσο όμορφη και ζεστή γιορτή!
Χάρη σε σας, ο Άγιος Βασίλης θα υπάρχει πάντα στις καρδιές μας !
Καλές γιορτές, υγεία και χαμόγελα σε όλο τον κόσμο !
Μια τυχερή μαμά,
Μ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: