Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 14:00 στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου, θα γίνουν οι πληρωμές της πρώτης και δεύτερης δόσης των δικαιούχων που έλαβαν μέρος στις εργασίες διαβροχής (Πρόγραμμα δακοκτονίας 2015).
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε είτε στον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κισσάμου, Εμμανουήλ Δερουκάκη, στο τηλ. 697 4611378 είτε στα γραφεία της ΚΕΔΗΚ στο τηλ. 2822340222.



Δεν υπάρχουν σχόλια: