Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ

Όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται....φυσικά μερικές φορές ενώ θέλεις να κάνεις αυτό που πρέπει κολλάς σε ασήμαντα μικροπράγματα. Πάντως επειδή δεν έχω σκοπό να μην τα λέω, άλλο είναι να φέρνεις την αστυνομία να μας "βοηθήσει" -που όταν αρχίσει να μας γράφει για τις οδικές παρανομίες μας θα γεμίσει τάκα-τακα δέκα μπλοκάκια- κι άλλο να έχεις στα χέρια σου κάμποσες μονοδρομήσεις δρόμων, που θα ξεμπλοκάρουν την πόλη, την λεωφόρο μας και να μην τις κάνεις.
Σε 10 μέρες ο μοναδικός δρόμος που μας διαπερνά θα είναι απροσπέλαστος- και τώρα ορισμένες ώρες μήπως δεν είναι;
Φυσικά για να απαγορεύσεις και στον άλλο να παρκάρει... όταν δεν έχεις τους απαιτούμενους χώρους πάργκιγκ είναι σαν να τον διώχνεις από την πόλη, όμως αυτήν την πολυτέλεια δεν την έχουμε ακόμα.
Άρα ή θα βρούμε χώρους για παρκάρουμε ή θα κάνουμε τις μονοδρομήσεις....και ποιο είναι άραγε το ποιο εύκολο;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μήν συνεχίσουν έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Ανώνυμος είπε...

Οι μονοδρομησεις επιβάλλετε να γινουν για να γίνει ευκολοτερη η προσβαση και εξυπηρέτηση στο Καστέλι.
Οσο συνεχίζεται αυτή η αναρχία, είναι σε βάρος της πόλης. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πάνε στο Κολυμπάρι για να εξυπηρετηθούν ή για να ψωνίσουν για να αποφύγουν τον μποτιλιάρισμα και την ταλαιπορία στην αγορά του Καστελιού.Δεν έχει σημασία ποιός ξεκίνησε κάτι αλλά αν είναι σωστό που θα πρέπει να συνεχίζεται. Αφορά το κοινό συμφέρον..Προχώρα Δημαρχε και μη δίνεις σημασία....

Ανώνυμος είπε...

Προχώρα Δήμαρχε κάνε τά έτοιμα μα άλλα δε βλέπω νά κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Το ζητούμενο είναι να υλοποιηθεί,άσχετα με το ποιος είναι δήμαρχος......Γκρινιάρηδες!!!