Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ο Δήμος Κισάμου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου νιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους όσους παρευρέθησαν και συνέβαλαν στην διεξαγωγή του εορτασμού της επετείου της μάχης της Κρήτης στην πόλη μας, στις 22 Μαΐου 2015. 
Ειδικότερα, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε: 
Την Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου 
Τον Σύλλογο Ριζιτών ‘’Η Κίσαμος’’
Το χορευτικό συγκρότημα του Κου Γιάννη & Χάρη Κουμή.
Την κα Βαρουχάκη Μάντυ (τελετάρχης)
Όλους τους συλλόγους, τους φορείς και τους πολίτες που παρευρέθησαν στην εκδήλωση του εορτασμού. 
Τη φιλόλογο κα. Γεωργακάκη Ελένη, καθηγήτρια 2ου Γυμνασίου Κισάμου για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση των γεγονότων της εποχής και την εμπνευσμένη ομιλία της στο πλαίσιο της εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: