Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Αν για τους γνωστούς λόγους  η καντίνα του Δήμου στον Μπάλο- που και αυτή κατασκευάστηκε με κάποια έγκριση αν δεν κάνω λάθος κάποτε- δεν πάρει την σχετική άδεια  ... θα λειτουργήσει παράνομα ή θα κατεδαφιστεί; 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα έπρεπε να ξέρεις ότι :

1. αν δεν είναι σύνομη η λειτουργία της καντίνας, το ψάχνομε ακόμα μετά από 12 μήνες θα την κλείσομε!
2. και αν κλείσει και δεν έχει έσοδα ο δήμος, δεν δουλέψουν καμιά 10αριά Καστελιανοί θα φταίνε οι προυγούμενοι δημοτικοί σύμβουλοι που την είχαν ανοιχτή παράνομα και δουλευαν οι συμπολίτες μας και είχε και λίγα έσοδα ο δήμος.
3. Αν πάλι την κρατήσομε ανοιχτή παράνομα - πάλι οι προυγούμενοι φταίνε που δεν είχαν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να την έχουν ανοιχτή νόμιμα...και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την παρανομία των προυγουμένων ... μέχρι όμως να την νομιμοποιήσουμε!!!

Δεν φταίει κανείς ... εμείς ΟΛΟΙ φταίμε που σας ανεχόμαστε ΚΥΡΙΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

O Δημος πρεπει να φροντισει να εχει οσο το δυνατον περισσοτερα εσοδα απο τον Μπαλο το Ελαφονησι για το καλο ολων μας και φυσικα να εργαζονται και κατοικοι του Δημου αντιθετως οι ιδιωτες παιρνουν το μεγαλυτερο κομματι και η πολη της Κισσαμου το κυκλοφοριακο κομφουζιο και τα καυσερια κριμα για ολους μας...