Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ....

Για το ενδεχόμενο να μας δώσουν σαν "αντισταθμιστικό" των καυσίμων το καλώδιο που θα φέρει το ρεύμα από την Ελλάδα ο Σταύρος είπε......"Θα πρέπει να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για να έχει ρεύμα και η Κρήτη γιατί το ρεύμα της Κρήτης δεν είναι μόνο για τις βιομηχανίες και τις βιοτεχνίες. Είναι για τον τουρισμό, είναι για τον πολίτη άρα πρέπει με σύνεση, με λογική χωρίς βερμπαλισμούς, χωρίς ακρότητες οι τοπικές αρχές, η περιφέρεια και η κεντρική κυβέρνηση να συζητήσουν τις καλύτερες λύσεις. Αυτό το παιχνίδι με το ηλεκτρικό ρεύμα και των διακοπών πρέπει να τελειώσει γιατί είναι προσβολή και στην τουριστική της ανάπτυξη. Δεν τίθεται θέμα ότι δε θέλουμε. Πρέπει να βρούμε τι συμφέρει τον τόπο και εκεί θα πρέπει να πάμε πιθανόν σε μερικές μικρές περιοχές που έχουν αντίδραση ή κάποιο φόβο και να τους πείσουμε ότι αυτό είναι αναγκαίο να συμβεί. Δεν είμαστε ο καθένας για τον εαυτό του εδώ πέρα. Είμαστε ο καθένας μαζί με όλους να χτίσουμε ένα καλύτερο τόπο."

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει αντισταθμηστικο αμα εχουμε δεξαμενες πραγματι ολα εχουν νοημα αμα τα συνδεσεις καλυτερα συνδυασεις ας ειμαστε παντως ετομοι γιατι μου φαινεται πως κατι μαγειρευεται...

Ανώνυμος είπε...

Να τα πανε τα αντισταθμιστικα τους οπου θελουν εμεις δεν τα θελουμε οπως και τις δεξαμενες καυσιμων.Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω γιατι δεχομαστε υποδειξεις απο νεοκοπους πολιτικους που απλα τυχαινει να καταγονται απο την Κισαμο ουτε εδω ζουν ουτε τα παιδια τους μεγαλωνουν εδω ουτε τις επιχειρησεις τους εχουν εδω . Απλα και μονο επειδη επελεξαν να κρατησουν τη βουλευτικη τους εδρα στο Ν. Χανιων?