Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μετά τα όσα έχουν αναφερθεί στα Μ.Μ.Ε. έντυπα και ηλεκτρονικά και τις δηλώσεις του ίδιου του δημάρχου κ. Σταθάκη επι του θέματος και χωρίς εμείς να έχουμε την οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια ότι είμαστε υπέρ της κατασκευής νέου σταδίου στην πόλη μας στο οποίο θα υπάρχουν οι προδιαγραφές να φιλοξενεί την ιστορική ομάδα της πόλης τον Κισσαμικό στην προσπάθεια του στις επαγγελματικές κατηγορίες αλλά και τον Α.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ ο οποίος κάνει σπουδαία προσπάθεια με τεράστιες επιτυχίες τα τελευταία χρονιά για τον Κισαμίτικο αθλητισμό.
 Όμως είμαστε αντίθετοι στην οποία υποβάθμιση η κατάργηση του υπάρχοντος Σταδίου το οποίο φιλοξενεί και θα φιλοξενεί την ομάδα μας. Θέλουμε να τονίσουμε οτι είμαστε εντελώς αντίθετοι στις τελευταίες δηλώσεις του Δημάρχου οτι δεν πρόκειται να δώσει ούτε ένα ευρω για το στάδιο αυτό το οποίο εκτός από εμάς φιλοξενεί και τον Α.Ο.Κ. και όλα τα τμήματα υποδομής του Π.Γ.Σ. Κισσαμικού καθώς και τους απλούς πολίτες.

   Αν αδιαφορήσει, όπως θεωρούμε οτι ήδη έχει κάνει με το πάγωμα των διαδικασιών νομιμοποίησης του σταδίου οι οποίες βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο θα μας βρει αντίθετους. Θα πρέπει παράλληλα με τις προσπάθειες κατασκευής νέου Σταδίου η γηπέδου να μην εγκαταλειφθεί το παλιό αλλά αντίθετα να αναβαθμιστεί με την σειρά του, διότι είναι το μοναδικό που μπορεί να φιλοξενεί την ομάδα μας άλλα και όλα τα τμήματα υποδομής και ποδοσφαίρου και στίβου, καθώς είναι λογικό ο νέος φυσικός χλοοτάπητας στο νέο στάδιο να μην  να επιβαρύνεται, και να προστατευθεί.
  Εμείς επιθυμούμε την διατηρήσει των κεκτημένων μας στο να έχουμε στέγη και δεν θέλουμε να αναγκαστούμε όπως άλλες ερασιτεχνικές ομάδες του νομού να αλαλάζουμε έδρες κάθε μηνά από αποφάσεις που τις θεωρούμε επιπόλαιες.
   Χρειάζεται μια συλλογική προσπάθεια από όλους για το καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το μέλλον των αθλητικών υποδομών στο Δήμο μας και ας μην υποβαθμίσουμε περισσότερο καμιά προσπάθεια των ερασιτεχνών Κισαμιτών αθλητών που χρονιά τώρα κυρίως από την ομάδα του Κισαμικού μας έκαναν υπερήφανους και χαρούμενους..
εκ του Δ.Σ.

1 σχόλιο:

π.Αλέξανδρος Φαντάκης είπε...

Θα πρέπει παράλληλα με τις προσπάθειες κατασκευής νέου Σταδίου η γηπέδου να μην εγκαταλειφθεί το παλιό αλλά αντίθετα να αναβαθμιστεί με την σειρά του, διότι είναι στολίδι για τον τόπο μας και επιτέλους ας τολμήσουμε να μιλήσουμε...


Read more: http://sadentrepese.blogspot.com/#ixzz3bBHo5p9o