Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

Σήμερα έμαθα ..κάποιοι θα το ξέρουν καιρό, ότι η γραμμή Κίσαμος -Κύθηρα - Καλαμάτα έγινε Ρέθυμνο-Κύθηρα-Καλαμάτα.... επειδή το πλοίο PREVELIS δεν χωρά στο λιμάνι μας!!!!!!
Μάλιστα τα Κυθηραικά Νέα δημοσίευσαν πριν λίγες μέρες και την ακόλουθη συνομιλία του Δημάρχου Κυθήρων Χαρχαλάκη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΛΑΝΕ κ. Χαράλαμπο Σαλβαράκη ..η εκτέλεσης των εργασιών επισκευής του ΒΙΤΣΕΝΤΣΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 22-23 Μαΐου, προκειμένου το πλοίο να επιστρέψει στα δρομολόγιά του. Παράλληλα θα δρομολογηθεί εκτάκτως το πλοίο ΠΡΕΒΕΛΗΣ στη γραμμή Πειραιά-Κύθηρα-Ρέθυμνο προκειμένου να καλύψει εν μέρει τις ανάγκες των επιβατών μέχρι την επάνοδο του ΒΙΝΤΣΕΝΤΣΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ στη γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: