Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ... ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ

Το χωροταξικό που καλά κάνει ο δήμος και ενδιαφέρεται και θέλει να κουβεντιάσει, αρχή γενομένη με την συνάντηση του Δημάρχου Κισάμου κ. Σταθάκη, σήμερα στα Χανιά με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βουλγαράκη, δεν έχει να κάνει με την μελέτη του Πολυτεχνείου Κρήτης που τόσο τελευταία επικαλούνται παράγοντες των Χανίων για να μας φορτώσουν τις δεξαμενές καυσίμων. Ο χωροταξικός σχεδιασμός που κουβεντιάζεται από την περιφέρεια δεν αναφέρει πουθενά για δεξαμενές καυσίμων στην Κίσαμο, απλά για να μας τις φορτώσουν ξεθάβουν παλιές μελέτες του πολυτεχνείου, οι οποίες από πληροφορίες δεν θα ληφθούν καθόλου υπόψιν, μιας και έχουν γίνει μόνο σε επίπεδο νομού και όχι όλης της Κρήτης.
Φυσικά καλά κάνουμε και είμαστε ψιλιασμένοι...γιατί στην κίσαμο μας έρχονται πάντα από εκεί που δεν το περιμένουμε οι....κατραπακιές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: