Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΣΤΑΔΙΟ Ή ΓΗΠΕΔΟ;

Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε....  όμως συν τις άλλοις δεν ξέρουμε και τι θέλουμε πραγματικά!
- Διαμάχη λοιπόν βλέπω στον ορίζοντα για την περίφημη εξαγγελία του δημάρχου οτι σε 3 μήνες θα έχουμε γήπεδο. Μήπως θα ήταν καλύτερο να φτιάχναμε στάδιο;
Πάντως και οι δυο πλευρές έχουν πολλά κοινά οπότε ο κ. Αρναουτάκης, που αυτός μάλλον θα αποφασίσει τι θα κάνουμε, δεν θα έχει λόγο να δυσκολευτεί αν πραγματικά θέλει να βοηθήσει την Κίσαμο και τον αθλητισμό της.
Και να μην ξεχάσουμε να τον ενημερώσουμε οτι η Κίσαμος τον ανεβάζει χρόνια τώρα τουριστικά με τις καλύτερες παραλίες της, αλλά .. και ότι τον ψηφίζει με τα δυο τα χέρια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδω δεν εχουν φτιάξει ακόμα γήπεδο στην αεκ και στον παναθηναικο και θα φτιάξουν στον κισσαμικο; καλά ειναι τα ονειρα αλλα πριν σε εκλέξει ο λαός μετα θέλει πράξεις.. Μακάρι να διαψευστώ αλλα βλέπω το στάδιο να καταντάει Νικος Γκούμας.. Και θα μας φταίνε οι άλλοι πάλι.. Αν υπάρχει περίπτωση της οποιασδήποτε χρηματοδότησης ας βελτιωθεί το υπάρχον στάδιο.. Αλλιώς βλέπω να ξανά παίζουν μπάλα τα παιδιά της Κισσαμου στο 1ο γυμνάσιο όπως την δεκαετία του 30 .. Ας ξυπνήσει επιτέλους ο πωποτας απο το όνειρο πριν μας πάει 100 χρονια πισω