Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ

Τρομακτικός θόρυβος πάνω από την πόλη....
Μόλις έχουν σπάσει το φράγμα του ήχου τα δυο αεροπλάνα και ο Γιάννης Πατερομιχελάκης τους τραβάει και μια φωτο...από τις Λουσακιές!
Όλοι μιλούν για κάποια πολεμικά αεροσκάφη ...που έσπασαν το φράγμα του ήχου πάνω από την πόλη!!!
Καλή προσπάθεια αλλά την άλλη φορά ας μας ειδοποιείται...γιατί λίαν συντόμως θα έχουμε καρδιακά!!
Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για 2 αεροπλάνα που πέρασαν πολύ χαμηλά πάνω από την πόλη με κατεύθυνση βορά -νότο!
Εκτός από τις καρδιές μας... που ξαναγύρισαν στην θέση τους, μιας και όλοι νόμιζαν στην αρχή ότι έγινε σεισμός....μόνο κάτι παλιά τζαμάκια έσπασαν!

Τέλη δεκαετίας του 80 είχε ξαναγίνει κάτι παρόμοιο στην πόλη της Κισάμου και πάλι δυο αεροπλάνα Α-7 Corsair τότε με ένα Κισαμίτη χειριστή Θ.Μ είχε προκαλέσει λίγο μετά το μεσημέρι πανικό αφού έκαναν επανειλημμένες περασάδες..... 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εσπασε το φράγμα του ήχου...κάνει το κομμάτι του ο πιλότος σε καμιά κοπελιά!!!