Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΥΠΟΜΟΝΗ....

Το σχέδιο που θέλει να ανακοινώσει ο δήμαρχος για το πυρηνοτέτοιο του κόλπου έχει μια περίοδο χάριτος 2 ή και περισσότερων χρόνων, για να μπορέσει να κάνει αυτό που πρέπει και όχι αυτό που θέλει ο επιχειρηματίας. Μια τέτοια πρόταση φυσικά δεν μπορεί να μην έχει και αντίλογο και όλοι περιμένουν τις κινήσεις του επιχειρηματία, που στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο εκπροσωπήθηκε από την νομική εκπρόσωπο της εταιρίας του. Βέβαια από την άλλη θα πρέπει να σταματήσουν και τα πεισματικά εκατέρωθεν και ο δήμος να προχωρήσει άμεσα σε δημιουργία ΣΧΟΟΑΠ μιας και όλοι ξέρουμε ότι ανάπτυξη, τουριστική ή όποια άλλη θέλουμε, δεν μπορεί να γίνει σε ένα κάμπο που ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει.... 
Έτσι στο χθεσινό συμβούλιο δόθηκε ομόφωνη εξουσιοδότηση στον δήμαρχο να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες αυτές ώστε να δοθεί σύντομα μια λύση στο πρόβλημα που κακά τα ψέματα κάθε χειμώνα αναδεικνύεται εξαιτίας των παραλήψεων .....εκατέρωθεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: