Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ...

"Η ομάδα του Π.Γ.Σ. Κισσαμικού είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν έχει την ανάγκη κανενός διαιτητή για να πετύχει τον στόχο της. Το οικονομικό μπάτζετ της ομάδος της Κρήτης και η αξία των ποδοσφαιριστών της είναι πολύ μεγάλη"....Με λίγη δόση ειρωνείας η ανακοίνωση από τον Αστέρα Βάρης.
Πάντως δεν την άφησε και αναπάντητη ο ομάδα μας.
"Ο Π.Γ.Σ. Κισαμικός ευχαριστεί θερμά τον Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης για τα κολακευτικά λόγια με τα οποία αναφέρεται στην ομάδα μας, στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε. Πράγματι η ομάδα μας δεν έχει ανάγκη καμίας διαιτητικής εύνοιας για να πετύχει τον στόχο της.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχουμε το περιθώριο να αδικούμαστε ή να μην παίρνουμε μέσα στο γήπεδο ό,τι αξίζουμε. Ο Κισαμικός αποδεικνύει με την πορεία του πως ό,τι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής είναι προϊόν σκληρής και καθημερινής δουλειάς από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μοχθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι και δίκαια βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο.
Δεν δεχόμαστε από κανέναν να αμφισβητεί ό,τι με κόπο έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και να μειώνει την υγιή προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία χρόνια."

Δεν υπάρχουν σχόλια: