Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ

Τα λόγια είναι περιττά ...και φαίνονται καθαρά στις φώτο που μου έστειλε φίλος του μπλοκ! Δυστυχώς για άλλη μια φορά γινήκαμε μάρτυρες μια καταστροφής που δυστυχώς δεν έχει και τέλος. Κάθε χρόνο τα ίδια και η δικαιολογία απλή έσπασε η λίμνη ..έβρεχε πολύ και δεν κράτησαν τα τοιχώματα, και τόσες δικαιολογίες της πλάκας.
Ας καταλάβουμε ότι αυτό είναι ζημιά για ολάκερο τον δήμο ..ας καταλάβουμε ότι κάποιοι που προσπαθούν να αναδείξουν την περιοχή με τα όποια πενιχρά μέσα τα χάνουν σε μια στιγμή. Άλλο που δεν θέλουν οι ανατολικοί να μας "καρφώσουν".....

Δεν υπάρχουν σχόλια: