Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αγοράς οικοπέδου για χρήση αθλητικής υποδομής-εγκατάστασης»
Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Δήμου Κισάμου για κατασκευή νέων αθλητικών υποδομών στη Δ.Ε. Κισάμου και πιο συγκεκριμένα για κατασκευή νέου δημοτικού σταδίου, καλούνται οι κάτοικοι ή μη που νόμιμα κατέχουν οικόπεδο – έκτασης 10 και άνω στρεμμάτων – στις δημοτικές/τοπικές κοινότητες Δραπανιά, Καλουδιανών, Κισάμου και Γραμβούσας, εφόσον επιθυμούν την πώληση του οικοπέδου, να καταθέσουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος η οποία θα συνοδεύεται με υπεύθυνη δήλωση του αιτούντος, ότι :
1. κατέχει νόμιμα το προτεινόμενο οικόπεδο,
2. για το συγκεκριμένο οικόπεδο δεν εκκρεμούν βάρη και δεσμεύσεις και
3. την προτεινόμενη τιμή πώλησης.
Επίσης θα κατατίθενται υποχρεωτικά συμβολαιογραφικό έγγραφο του οικοπέδου και επίσημο τοπογραφικό.
Αίτηση μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα. Βαρουχάκη-Μαραγκουδάκη Σταυρούλα, στο Δημαρχείο Κισάμου (α’ όροφος).
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ

Για να δούμε πόσοι έχουν την καλή θέληση να δημιουργηθούν νέες εγκαταστάσεις πουλώντας, αλλά και να μείνουν στην Ιστορία!!!
Φυσικά κάνω και πρόταση να δοθεί τιμής ένεκεν και τ' όνομα του πωλητή στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις!! 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν ήρθαμε σήμερα σε αυτό τον τόπο και διαθέτουμε ελάχιστη μνήμη.. Η νυν δημοτική αρχή είναι συνέχιση των δημοτικών αρχων της κ. Σκουλάκης του κ. Βαρουχακη και του κ. Σχετακη.. (βάση της συνέχειας που έχουν οι δημοτική σύμβουλοι και η λατρεία τους προς το πασοκ) γι αυτό ελπίζω μέσα από την καρδιά μου αυτό το νέο δημοτικό στάδιο να μην έχει την τύχη του κλειστού γυμναστηρίου του πάρκου κυκλοφοριακης αγωγής και φυσικά του τμήματος ΤΕΙ στην Κίσσαμο.

Ανώνυμος είπε...

Ναι..Ενω ο κουμουνιστης-νεοδημοκρατης και οπου αλλου γερνει η πλαστιγγα αναλογως το συμφερον μυλωνακης- επιχειρησε να κανει περισσοτερα..Και εκτος αυτο ποιος μπορει να ξερει που ψηφιζει ο καθενας?εκτος και αν εχετε βαλει καμερες στις καλπες και ξερετε οτι οι συμβουλοι ειναι πασοκατζηδες..Εκτος και αν εννοειις τον κουρτακη ο οποιος δεν εξελεγη με το σταθακη.

Ανώνυμος είπε...

kαλα το εκανε ο μυλονακησ και ηταν με ολουσ.για αυτο καταφερε πολα στο δημο.παντο αυτον δεν τον επιασε απο το αυτη ο βουλευτης τισ κισσαμου να τον κανει δημαρχο οπουσσ του αλουσ που αναφερε ο ανωνυμοσ 1