Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Όλοι κι όλοι αυτοί είναι .....φυσικά οι άγνωστοι για άλλη μια φορά κρύφτηκαν στην ανωνυμία και θα τους ξαναδούμε λίγο μετά και το τέλος του 10ου καρναβαλιού το 2016!!!
Οι προτάσεις πολλές και οι απόψεις περισσότερες..... για ένα καλύτερο καρναβάλι ακούστηκαν καταγράφηκαν και θα αξιολογηθούν από την Κοινωφελή. Πάντως ένα είναι το σίγουρο κάθε χρόνο είναι και καλύτερο...και οι κακοήθειες που ακούστηκαν μέσω αυτού του μπλοκ τελικά ήταν ανυπόστατες....

Δεν υπάρχουν σχόλια: