Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Νέα δεδομένα προκύπτουν από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με τα κίνητρα της διπλής δολοφονίας στο Σφηνάρι, με θύματα το ζευγάρι των ηλικιωμένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι αλλά και στο αυτοκίνητο των γερόντων βρέθηκαν αρκετά χρήματα. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητο του άτυχου ζευγαριού, το οποίο μάλιστα ήταν ανασφάλιστο, βρέθηκαν 800 ευρώ.
Επίσης, στο χώρο όπου βρέθηκαν τα θύματα, οι αστυνομικοί βρηκαν το πορτοφόλι της γυναίκας με 80 ευρώ, ενώ περισσότερα από 1500 ευρώ (1800 αναφέρουν οι πληροφορίες)  βρέθηκαν σε ένα άλλο δωμάτιο.
"Δεν είμαστε σίγουροι εάν η ληστεία ήταν το κίνητρο ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την υπόθεση. Ίσως να μην βρήκαν αυτά τα χρήματα οι δράστες. Ακόμη δε γνωρίζουμε τι υπήρχε στο συρτάρι που παραβιάστηκε" τόνισε αστυνομική πηγή. 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: