Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ....

Κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε και προ ημερησίας για την κόντρα που ξέσπασε δημοσίως μετά και τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου Κισάμου, στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο που έγινε στον Δραπανιά, τα ακόλουθα !

1. Αποδοκιμάζει τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απ. Βουλγαράκη και τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του δημάρχου Κισάμου κ. Θ. Σταθάκη
2. Δηλώνει ότι ο δήμος Κισάμου επιθυμεί και επιδιώκει σχέσεις συνεργασίας με όλους τους θεσμούς του κράτους και ειδικά με την Περιφέρεια Κρήτης, της οποίας αναγνωρίζουμε τον σημαντικό ρόλο και τη συμβολή στην περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη, καθιστώντας ωστόσο σαφές ότι οι σχέσεις αυτές οφείλουν να στηρίζονται στην ισοτιμία, στην ειλικρίνεια και στο σεβασμό του διακριτού ρόλου κάθε βαθμού αυτοδιοίκησης.
3. Η παρούσα απόφαση να αποσταλεί στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων  Κρήτης (ΠΕΔ Κρήτης), στον Περιφερειάρχη Κρήτης, στον πρόεδρο και τα μέλη του περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: