Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

3 βδομάδες τώρα προσπαθούμε να μάθουμε από τα ενυπόγραφα άρθρα και τα σχόλια των (στο μπλοκ) αν ο ισόπεδος κόμβος του Δραπανιά έπρεπε να γίνει ή όχι. Το αποτέλεσμα είναι να χωριστούμε σε δυο μεριές και ο καθένας να υποστηρίζει με θέρμη την άποψη του (δικαίωμα του). Όμως επειδή τώρα δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πισογυρίσματα, καλό είναι να σταματήσουμε τα "τσιμπήματα" και να δούμε πως θα τελειώσει τουλάχιστον το έργο και φυσικά να δοθεί στην κυκλοφορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με καλύτερο τρόπο. 
Πάντως το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ένα, αυτός δεν είναι κόμβος, και αυτό δυστυχώς το ξέρουν όλοι!! Φυσικά έχει απόλυτο δίκιο ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Αντ. Κοκοτσάκης που λέει ότι επιτέλους θα έχουμε ένα κόμβο νόμιμο, μιας και ως και σήμερα ο καθένας έφτιαχνε και ένα δικό του και για τις ανάγκες του!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση: Tώρα που έγινε ο κόμβος θα κλείσουν άραγε οι ράμπες που έχουν παράνομα ανοιχτεί/σπάσει για να πηγαίνει ο καθένας "κονταρίδα" στο σπίτι του (όπως πχ αυτός στο ρεύμα απο Χανιά προς Καστέλι);

Ανώνυμος είπε...

Βεβαια και ειναι πιο καλα τωρα!Πριν θα σκοτωνομασταν παρανομα ενω τωρα θα σκοτωθουμε νομιμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφου τωρα υπαρχει και καλα κομβος απο και προς τον Δραπανια γιατι δεν κλεινουν ενα αγροτικο δρομο [ΛΕΜΙΤΟΜΟ]στη δεξια μερια απο Χανια για Καστελι, που μαλιστα εχει και πινακιδα ΠΡΟΣ ΔΡΑΠΑΝΙΑ.Πιος ο λογος να υπαρχει?

Ανώνυμος είπε...

Είσαι κακεντρεχής με προσωπικό πρόβλημα αλλά και επιπλέον ανόητος διότι δεν χαρακτηρίζεται ΛΕΜΙΤΟΜΟΣ ενας δρόμος στον οποίο μπαίνεις και άρα βγαίνεις απο την Εθνική,δηλαδή απελευθερώνεις την λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.
Αν εσύ έχεις πρόβλημα θέλεις επανεξέταση για δίπλωμα....