Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ

Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Οικογένεια: Ποιος προσανατολίζει ποιόν;
Ποια σχολή να ακολουθήσω; Ποιο επάγγελμα μου ταιριάζει; Πως κινείται σήμερα η αγορά εργασίας; 
Ερωτήματα και ανησυχίες των παιδιών μας. Εμείς σαν γονείς πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην "επιλογή" και πως μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά μας;
Αυτό είναι το θέμα της 2ης επιστημονικής ημερίδας του συλλόγου μας, σε συνεργασία με την Ο.Α.Κ. το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 17.00 στο συνεδριακό χώρο της Ο.Α.Κ.
Ομιλητές, ικανοί να μας διαφωτίσουν θα είναι η Κα Πευκιανάκη Χρυσή και ο Κος Βλαχάκης Ανδρέας – Νικόλαος.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ – ΣΥΖΗΤΑΜΕ – ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ!!!!!!
Ευελπιστούμε την παρουσία σας στην ομιλία, καθώς επίσης και στην παράθεση ¨κεράσματος¨ που θα ακολουθήσει.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ

*Η κα Πευκιανάκη είναι πτυχιούχος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, της Κοινωνικής Εργασίας και Κοινωνικής Παιδαγωγικής της Ανώτατης Παιδαγωγικής σχολής Freiburg της Γερμανίας και της Συστημικής Θεραπείας και Θεραπείας Οικογένειας στο Εργαστήρι Διεύρυνσης Ανθρωπίνων Σχέσεων.
*Ο κος Βλαχάκης είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου,με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία του πανεπιστημίου του Sussex του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: