Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΑΛΟΣ....

Για να καταλάβω...τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων τον απασχολεί περισσότερο τι θα γίνει η πυρήνα της Κισάμου και όχι ότι έχει ένα κάμπο που δεν μπορεί να αξιοποιηθεί, τουριστικά, επιχειρηματικά, οικιστικά, επειδή υπάρχει ένα ρυπογόνο εργοστάσιο; Με μπερδεύει ο αντι...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην μπερδευεσαι.Ο κυριος αντι εχει περιφερειακο συμβουλο τον αδερφο του Γιαννουλη. Ασε που τα ειχαν κανει πλακακια Μυλωνακης Βουλγαρακης γιαυτο το θεμα.. Μην μπερδευεσαι..Οσο θελει να φυγει το πυρηναδικο απο το Καστελι ο Βουλγαρακης αλλο τοσο ηθελε και ο προηγουμενος δημαρχος αλλο τοσο αγαπα και ο διαολος το λιβανι..