Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Αν πας στην τράπεζα και πάρεις χαρτάκι προτεραιότητας γράφει πάνω και πόσο είναι η μέση ώρα αναμονής ώσπου να βρεθείς στον γκισέ ..στο Καστέλλι μια καλή μέρα είναι περίπου 20 λεπτά, αλλά αυτό αλλάζει αν ανοίξει και άλλο ταμείο!!! Στο νοσοκομείο μας, αν πας για να γράψεις φάρμακα, η μέση ώρα αναμονής είναι περίπου 120 λεπτά και αυτό αλλάζει αν βάλουν άλλο ένα γιατρό να γράφει.....αν τυχών τρακάρεις όμως αυτές τις μέρες στην περιοχή μας η μέση ώρα αναμονής της αστυνομίας είναι 180 λεπτά!
Μετά λέμε ότι πάμε καλά ..έ δεν πάμε καλά μιας και εκεί που χρειαζόμαστε γρήγορη αντιμετώπιση η καθυστέρηση λόγω ελλείψεων ατόμων είναι εμφανής....πάντως και οι κρίσεις της αστυνομίας στην ώρα τους έγιναν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: