Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ- ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2-1

Σπουδαία νίκη για την ομάδα μας που πλέον βρίσκεται μόνη στην τέταρτη θέση του 5ου ομίλου με 11 βαθμούς σε 6 παιχνίδια. Μάλιστα η σημερινή νίκη είναι η πρώτη εντός έδρας για το πρωτάθλημα και μάλιστα στην νέα του έδρα στο Μάλεμε, που ενδεχομένως να γίνει και μόνιμη μιας και ο κόσμος που το παρακολούθησε ήταν αρκετός (600 φίλαθλοι το λιγότερο)!
Φάσεις-γκολ
10’ Σουτ του Τζιορτζιόνε αρκετά ..
..έξω από την εστία η μπάλα.
16’ Από κάθετη πάσα του Κουμπρόγλου ο Δρακάκης απέφυγε τον Δράμπαλη, αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει πριν η μπάλα καταλήξει άουτ.
20’ Σέντρα του Τσικουδάκη, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον Παραλίκη, που από πλάγια θέση με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).
24’ Σουτ του Τοπούζη, η μπάλα φεύγει αρκετά έξω από την εστία του Ρίζου. 
45+1’ Σέντρα του Σεμπέκου, πλασέ στην κίνηση του Κακλαμάνου και 1-1. 
51’ Σουτ του Κωνσταντίνου άουτ. 
65’ Ο Τζιορτζιόνε σουτάρει, η μπάλα κοντράρει στον Γιαννουλάκη και καταλήγει στην «αγκαλιά» του Δράμπαλη. 
82’ Ο Λιοσάτος έκλεψε τη μπάλα από τον Ενγκουέμ και πάσαρε στον Τοπούζη που με σουτ τη στέλνει έξω από την εστία. 
85’ Μπαλιά του Ανιάνγκμε προς τον Μαντζιούνη που αποφεύγει τον Δράμπαλη και βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα του Τερζή, με τον διαιτητή κ. Σταυρουλάκη να δίνει πέναλτι και να αποβάλει τον αμυντικό της Πεύκης
86’ Ο Εσόνο ευστοχεί στο πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. 
90+2’ Σουτ του Ανιάνγκμε άουτ. 
Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Κοκμοτός-Βυζιργιαννάκης (Ρεθύμνου)
Κίτρινες: Μάτσος (8’), Τοπούζης (21’), Τσικουδάκης (26’), Καρακώστας (39’), Δρακάκης (50’), Κωνσταντίνου (64’), Γιαννουλάκης (87’)
Κόκκινη: Τερζής (85’)
Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Ψυχουντάκης (72’ λ.τρ. Καρβουνιάρης), Χολέβας, Εσόνο, Ενγκουέμ, Τζιορτζιόνε (82’ Μαντζιούνης), Κουμπρόγλου, Χατζηλιόντας, Τσικουδάκης (72’ Ανιάνγκμε), Δρακάκης.
Α.Ο. Πεύκης: Δράμπαλης, Κολιός, Γιαννουλάκης, Καρακώστας, Τερζής, Κωνσταντίνου, Κακλαμάνος, Μάτσος (77’ Λιοσάτος), Σεμπέκος, Τοπούζης, Γκίκας (89’ Μαρκομιχάλης).

*Άτυχος στάθηκε ακόμα μια φορά ο Ψυχουντάκης, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, αφού έσπασαν δυο δόντια του από κλωτσιά αντιπάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: