Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ

Το αργότερο ως το τέλος της βδομάδας θα ξέρουν τον προπονητή στον Κισαμικό. Αυτή είναι η είδηση που περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι της πόλης, καθημερινά!! Ήδη έχουν μιλήσει με αρκετούς προπονητές -όλοι πέρασαν και τα είπαν από κοντά με την διοίκηση- αλλά οι προσπάθειες επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο Κρητικό προπονητή που τα έχουν βρει σε όλα .... απλά περιμένουν να ακούσουν και το ΝΑΙ από αυτόν!
Σάλος προκλήθηκε ανάμεσα σε όχι ομοειδή σωματεία στην Κίσαμο μετά από δηλώσεις ενός παράγοντα σχετικά με τις δυνατότητες των σωματείων.... Η παρεξήγηση πήγε να πάρει ανάποδες αλλά τελικά όλοι ηρέμησαν-ως την επόμενη φορά- μετά από υποχωρήσεις εκατέρωθεν!!!
Δεν τα κατάφερε η Θύελλα φέτος αν και μπορούσε, έτσι για άλλη μια χρονιά θα παίξει στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων. Τα νεώτερα για το σωματείο της Κισάμου είναι ότι ψάχνει..πρόεδρο. Μετά από πολλά χρόνια ο φίλος Μιχάλης κουράστηκε και θέλει να αποχωρήσει από τα διοικητικά, το θέμα βέβαια είναι ότι η εποχή μας δεν είναι πλέον για προέδρους....
Τι γίνεται με αυτήν την ομάδα που ήθελαν να φτιάξουν παράγοντες και μη, για να μην αναγκάζονται τα Καστελλιανάκια να μένουν νωρίς δίχως ομάδα, τώρα που ο Κισαμικός παίζει στα μεγάλα σαλόνια; Ναυάγησε; Έτσι όμως ναυαγούν και τα όνειρα τόσων παιδιών...γιατί καλό είναι να δίνεις συνεντεύξεις λέγοντας πόσα παιδιά έχεις στις ακαδημίες αλλά όταν έλθει η ώρα και ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει λίγη μπάλα .. ομάδα δεν βρίσκει.... και τα παραδείγματα πολλά.  
Και το Quiz ποιος Κισαμίτης ποδοσφαιριστής έχει παίξει στην Α' εθνική κατηγορία..παλαιότερα;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δασκαλακης γιωργοσ ....Α.Ε.Κ.