Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.......ΜΕ ΤΡΟΠΟ


Συνεδρίαση Δ.Σ. Δημοτικής Μονομετοχικής Α.Ε.
Δήμου Κισάμου
Πρακτικό αριθμός : 2/2013
Στο Δραπανιά, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, σήμερα την 26η Μαρτίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. της Δημοτικής Μονομετοχικής Α.Ε. Δήμου Κισάμου, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. νόμιμα κοινοποιημένη, με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:
ΘΕΜΑ 3ο: Πρόσληψη προσωπικού έκτακτης ανάγκης με σύμβαση εργασίας έως δύο (2) μήνες για τη λειτουργία των υποκαταστημάτων της εταιρίας σε Λαφονήσι και Γραμβούσα (Μπάλο).
…………………με ομοφωνία
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Αριθμός Απόφασης 4/2013
1. Κάνει δεκτή την πρόταση του κ. Προέδρου και εγκρίνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως δυο (2) μήνες, συνολικού αριθμού σαράντα (30) ατόμων, για κάλυψη πρόσκαιρων και κατεπειγουσών αναγκών. Πιο συγκεκριμένα:
Α. Δεκατέσσερα (14) άτομα Προσωπικό Καθαριότητας ΥΕ16 που θα χρησιμοποιηθούν για την.....
...καθαριότητα των παραλιών, καντινών και τουαλετών στα δύο υποκαταστήματα της εταιρείας στις παραλίες του Λαφονησίου και του Μπάλου.
Β. Δέκα (10) άτομα Ταμίες ΔΕ που θα χρησιμοποιηθούν για την είσπραξη από την πώληση των προϊόντων που προμηθεύουν οι καντίνες και από τη χρήση των ομπρελοκαθισμάτων στα δύο υποκαταστήματα της εταιρείας στις παραλίες του Λαφονησίου και του Μπάλου. (Αγγλικά ή άλλη γλώσσα θα ξέρουν;)
Γ. Έξι (6) άτομα Μπουφετζίδες ΥΕ που θα χρησιμοποιηθούν σε διάφορες θέσεις μέσα στις καντίνες για την προσφορά των προϊόντων στα δύο υποκαταστήματα της εταιρείας στις παραλίες του Λαφονησίου και του Μπάλου.
2. Η πίστωση για την αντιμετώπιση της δαπάνης μισθοδοσίας έχει προβλεφθεί και εγγραφεί στον προϋπολογισμό της εταιρείας έτους 2013.
3. Η παρούσα να κοινοποιηθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης προκειμένου να δοθεί η έγκριση των απαιτούμενων προσλήψεων.
4. Εξουσιοδοτείται ο κ. Πρόεδρος για τις παραπέρα ενέργειες σύμφωνα με το νόμο.
Η έναρξη των συμβάσεων θα ορισθεί από τον κ. Πρόεδρο μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Μην την ψάξετε την προκήρυξη στις εφημερίδες, δεν απαιτείται δημοσίευση, εφ΄όσον είναι 2 μήνες μόνο οι προσλήψεις.... μετά τις ανανεώνουμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!!
Και αν τα κάνανε οι παλαιότεροι έτσι.... εσείς μπήκατε για να τα διορθώσετε ....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πείτε στον δήμαρχο μας , επιτέλους να εφαρμόσει τον νόμο.
ο νομομαθής πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μην πιαστεί για άλλη μία φορά αδιάβαστος!!!!
η ανοχή μας τελείωσε , όπως σου παίζουν τον σκοπό χορεύεις η καλύτερα αρκετά με την σιωπή μας και την ανοχή μας , νομίζοντας ότι έχουμε να κάνουμε με δημοτική αρχή που έστω και στο ελάχιστο νοιάζεται για το καλό του τόπου μας!!!!
Καλά σταματήστε το νευρικό γέλιο που σας έπιασε.
Α και μία ερώτηση στους Μουντάκηδες , τους εκλεγμένους , εσείς είστε αυτοί που κλείσατε το Δημαρχείο Ιναχωρίου στο Έλος ????
Σπερελάκης Ιάκωβος από το Κούνενι Κισάμου.