Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

35ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Ο ΜΠΑΛΟΣ

Στο CNN, έφτιαξαν μία λίστα με τις 100 καλύτερες παραλίες στον κόσμο.
Αναγνωρίζοντας πως ίσως δεν θα συμφωνήσουν όλοι με το αποτέλεσμα, το CNN παρουσίασε τη λίστα στην οποία έχουν συμπεριληφθεί τέσσερις ελληνικές παραλίες, με τη Λευκάδα, τη Ζάκυνθο και την Κρήτη να εξυμνούνται. 
Τώρα στα δικά μας, ο Μπάλος είναι στην 35η θέση, καθώς, όπως περιγράφεται, είναι «μία λιμνοθάλασσα όπου τα χρώματα στροβιλίζονται, από παστέλ ροζ σε μπλε και τιρκουάζ». Ίσως λίγο αδικημένα είναι τα Φαλάσαρνα, που βρίσκονται στην 100η θέση η οποία απλά εξυμνείται για τον άπλετο χώρο που διαθέτει... Όσο για το Λαφονήσι τον παράδεισο μας.... δυστυχώς δεν είναι πουθενά.....έτσι που το κατάντησαν οι εισπρακτόροι. Φυσικά και η 35η για τον Μπάλο δεν είναι και η καλύτερη .... μιας και απ' ότι ξέρω τα παράπονα είναι πλέον περισσότερα από τα μπράβο!!! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΟΣ ΣΥΜΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ!