Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΠΑΡΑΠΑΠΑΜ-ΠΑΡΑΠΑΜ

Δεν συνηθίζω να ανεβάζω βιντεάκια της βουλής.......αλλά αυτός ο Δραγασάκης μάλλον έχει χάσει το παιχνίδι.....και κατάντησε την Βουλή .......ΣΟΥΠΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δραγασακης καταντησε την βουλη σουπα;; Το ακουσαμε κ αυτο..

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Και όχι μόνο είναι και αναιδής ..οχι επειδή απέναντι του είναι η Χρυσή Αυγή..αλλά δεν συμπεριφέρονται ποτέ έτσι.....ιδιαίτερα όταν οι απέναντι σου είναι άσχετοι. Συμπέρασμα βαλτοί είσαστε αγαπητοί Συριζαίοι να πάτε τα ποσοστά της Χ.Α στο 30% μιας και εσείς δεν μπορείτε πλέον να κάνετε ούτε στοιχειώδη αντιπολίτευση. Τα κοπέλια της Χ.Α βρίσκουν και κάνουν ..από τις πράξεις των χρόνιων βολευτάδων!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ήθος του πολιτικού ανδρός...

Ο πολιτικός καιροσκόπος και κομματόσκυλο του σύριζα, Γιάννης Δραγασάκης τέως συνυποψήφιος για την προεδρία του ΚΚΕ και νυν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ (ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ), του Mr Alexis, που το 1991 δεν εξελέγη πρόεδρος του ΚΚΕ γιατί Εξελέγη η ΠΑΠΑΡΗΓΑ (και μετά τα έβαψε μαύρα και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει την πολιτική καριέρα του)

Δηλαδή (απο κανάρα σε κανάρα θα πετάω...)

Αυτός ο γραβαταρισμένος με ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ 7500 Ευρώ και αφορολόγητο 65000 Ευρώ, (ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ), Σήμερα μιλάει για "συμμορίες" και τον ενοχλεί το Mr Alexis...

KATAΛABATE..ΗΘΟΣ


Αυτό που δεν καταλάβατε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι την χρυσή αυγή την πολεμούν όλοι, άρα πάει καλά.