Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!! 327.000Ε τον χρόνο καθαρά!!!
Xaxaxaxaχαχαχαχαχαχαχα τίποτα δεν μένει κρυφό, αλλά το σπουδαιότερο ο δήμος βγάζει πολύ χρήμα...και δεν μπαίνει μέσα όπως κάποιοι άλλοι !!! Αυτά βέβαια στα Χανιά που όπως και να το κάνουμε δεν έχουν καμιά σχέση με Μπάλο ή Λαφονήσι......όπου ημερησίως υπάρχουν 4.000-5.000 τουρίστες!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται στο Λαφονήσι????
Σήμερα έστειναν καντίνες!!!!!
Και αυτές παράνομες σαν την τοποθέτηση των ομπρελών??????
Αυτοί οι 7 που δουλεύουν κάτω έχουν προσληφθεί με την διαδικασία που ζητούν από τους συνδημότες μας που πηγαίνουν στον δήμο να καταθέσουν αίτηση για 2μηνίτες και μαζεύει λέει τις αιτήσεις ο μπαμπάς τουλουπάκης!!!!!
Καλά και αντιδήμαρχος και στην μονομετοχική και υπεύθυνος στην κατασκευή του βιολογικού??????
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.
Υ.Γ. : έχω και άλλα να πω αλλά παρακαλώ να έχετε υπομονή , οι βόμβες θα σκάνε ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΆ!!!!!