Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ.....


Τέλος στην δράση ενός 27χρονου Αλβανού, ο οποίος είχε ρημάξει τα ξενοδοχεία της περιοχής έβαλαν χθες οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου.
Ο 27χρονος μέσα σε 20 μέρες είχε κάνει 10 διαρρήξεις σε ξενοδοχεία, εισβάλλοντας από μπαλκονόπορτες στα δωμάτια όπου διέμεναν τουρίστες και αφαιρούσε μετρητά και ηλεκτρικές συσκευές.
Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα ο αλλοδαπός δεν δίστασε να εισβάλλει σε δωμάτια στα οποία εκείνη την ώρα οι ένοικοι τους κοιμόνταν.
Στην κατοχή του Αλβανού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-2 lap top
-3 τηλεοράσεις
-11 κινητά τηλέφωνα
-6 φωτογραφικές μηχανές
-2 DVD player
-1 αποκωδικοποιητής
-1 ράδιο CD
-1 ραδιόφωνο αυτοκινήτου
-2 σεσουάρ
-12 σακ βουαγιάζ και πορτοφόλια
Επίσης κατασχέθηκαν 4850 Ευρώ και ξένο συνάλλαγμα (δολάρια Αμερικής, Ρούβλια Ρωσίας, Κορώνες Δανίας και Σουηδίας, Λίρες Τουρκίας κ.λ.) συνολικής αξίας 5.000 Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: