Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΕΛΕΓΕ


Κάλεσμα στους Κινέζους επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας και να γίνουν μέρος του «ελληνικού success story» απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Κινέζικη Ακαδημία Επιστημών. Ο πρωθυπουργός έκανε ειδική αναφορά στο Καστέλι καλώντας τους Κινέζους να φτιάξουν ένα αεροπορικό κόμβο, μια βάση στην Κρήτη, όπως χαρακτηριστικά είπε: «Η Κίνα είναι ταχέως αναπτυσσόμενη και επενδύει παντού και η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση της και χρειάζεται επενδύσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο στον τομέα των υποδομών, τον τουρισμό, την αξιοποίηση των αρχαιολογικών και ιστορικών μνημείων, αλλά και την επιστήμη και τη γνώση, καθώς η χώρα μας διαθέτει υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό με σπουδές στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Δύσης.

....για μας θα πει όταν θα επισκεφτεί την Αμέρικα....που θα τους εξηγήσει που πρέπει να κάνουν την επόμενη δοκιμή.. ατομικής μπόμπας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: