Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΦΕΝΕΔΕΣ....

Πολλές και καλές φωτογραφίες δημοσιεύουν οι "Νέοι Ορίζοντες" με τίτλο "Κανένας δεν ξεχνά, τίποτα δεν λησμονιέται" ειδικά με τα παλιά καφενεία και τα πρόσωπα που απεικονίζονται σε αυτά που τα περισσότερα έχουν φύγει από αυτόν τον μάταιο κόσμο, ήταν το κάτι άλλο. Φυσικά τεράστια επιτυχία να αναγνωριστούν ....συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτόν που το έκανε!!! 

1945 Καφενείο Μπερτίου
Ένα ποτηράκι για το τέλος του πολέμου.
Διακρίνονται από αριστερά: Σήφης Παπαδάκης, Σπύρος Καπής, Σπύρος Μαργαρίτης, Παναγιώτης Καλογρίδης, Στέφανος Μπερτίος.
Καθήμενοι από αριστερά: Στρατήςε Μπαξεβάνης, Πέτρος Τσιχλάκης, Γιάννης Αννουσάκης, Αντώνης Χαριτάκης, Δημήτρης Σταυρουλάκης.
Από τον φωτογράφο της Κισάμου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: