Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΑΙΓΑΓΡΟΙ

Ένα λαθροθήρα 43 χρόνων που νωρίτερα μαζί με 3-4  άλλα άτομα είχε σκοτώσει 4 Κρητικούς Αίγαγρους συνέλαβαν χθες οι άνδρες των ΤΑΕ της Δασικής Υπηρεσίας και του Κυνηγετικού Συλλόγου Χανίων. Οι φωτογραφίες είναι ανατριχιαστικές μιας και οι 4 αίγαγροι ήταν γδαρμένοι και έτοιμοι να πάνε στο μαγαζί προς κατανάλωση. 
Ποινή δεν υπάρχει για αυτούς που τα πιάνουν..ποινή πρέπει να υπάρξει για αυτούς που τα παραγγέλνουν..αυτό ας το καταλάβουμε..κάπως έτσι ξεκίνησε και η καταστροφή των αχινών με τα γνωστά αποτελέσματα. Κλείσιμο των μαγαζιών μια και πάντα αν ποτέ τα μάθουν και είμαι σίγουρος ότι θα τα μάθουν μιας και οι χοντροκοιλιάδες εκτός από την μάσα, δεν βάζουν την γλώσσα τους στο στόμα τους!!
Τα delicatessen μαγαζιά έ δεν είναι και πολλά στα Χανιά μας!!!

2 σχόλια:

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ είπε...

Καταπληκτικό μπλογκ. Μπράβο!!

Ανώνυμος είπε...

Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο και αυτη τη φορά... στου αίγαγρου όμως :-(