Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΙΑ

Αποκαλυπτήριο μνημείου του ΟΗΕ για τα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων στις Βουκολιές
1.381 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 1.754 τραυματίστηκαν βαριά στους ελληνικούς δρόμους το 2010 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από ελληνική αστυνομία και όχι από υγειονομικές υπηρεσίες. Στο τέλος του 2010 η Ελλάδα  βρέθηκε στη χειρότερη θέση στην Ευρώπη, με 113 θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκων όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι 62. Δέκα χρόνια πριν, το 2001 βρίσκονταν τρεις θέσεις ψηλότερα.
Αυτά να τα βλέπουν οι πολιτικάντηδες που δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να τάζουν, να τάζουν, να τάζουν.....Θλιβερό παράδειγμα εμείς εδώ οι ιθαγενείς του νότου ... που βαρεθήκαμε να ακούμε τις εξαγγελίες των υπολόγων για σύσταση της Κρήτη ΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: