Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΦΟΡΙΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Έκλεισε το ΟΤΕ γράφουν τα Χ.Νέα και ο φίλος Γιάννης Κάκανος .... κάτι που το ξέραμε εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς οι πολιτικές που είχαμε τα τελευταία χρόνια διέλυσαν τα πάντα. Πλάκα βέβαια έχει να διαβάστε στο κατά τ΄άλλα έγκυρο άρθρο του Γιάννη, τι λένε και οι συνδικαλιστές του ΟΤΕ για το ξεγύμνωμα αυτό. Πως βρίσκουν άραγε το κουράγιο οι καλοπληρωμένοι, να έχουν την απαίτηση να παραπονιούνται. Πάντως το ερώτημα που πλανάτε είναι ποιος έκλεισε τον ΟΤΕ οι άνωθεν ή οι ίδιοι οι συνδικαλιστές; του; 
Αν δείτε τι επιδόματα έπαιρναν θα τρελαινόσαστε...επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου......

1 σχόλιο:

Νίκος είπε...

Τα ίδια έλεγε και το ΠΑΣΟΚ για τα διάφορα επιδόματα και σε λίγο δε θα σας αφήσει τίποτα. Εν πάση περιπτώσει, το συγκεκριμένο επίδομα δεν είναι όπως ακούγεται. Το ονόμασαν έτσι αλλά δεν είναι απλά για την προθέρμανση του αυτοκινήτου, αλλά για όλη την ευθύνη κίνησής του. Αν δεν γνωρίζουμε κάτι καλύτερα να μην το κρίνουμε. Επίσης ο ΟΤΕ δεν είναι στόχος για τα δημοσιονομικά! Γιατί ποτέ δεν έχετε παραπονεθεί για τον παχουλό μισθό κάποιου υπαλλήλου τραπέζης; Γιατί είναι ιδιωτικώς σωστά; Λοιπόν και οι υπάλληλοι στον ΟΤΕ σε ιδιωτικοί είναι! Η τηλεφωνία στην Ελλάδα είναι πια ιδιωτικό παιχνίδι και όχι κοινωνικό αγαθό. Αν κάποιος ήθελε κατάστημα του ΟΤΕ στην Κίσαμο έπρεπε να αντιδράσει στην πώληση του οργανισμού, όχι τώρα.