Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ


                                         φώτο Flashnews
Συνάντηση στα Χανιά είχαν οι δήμαρχοι Χανίων -Ρεθύμνης με θέμα τα οικονομικά των δήμων, μιας και οι πιστώσεις, που προβλέπει ο κρατικός προυπολογισμός το 2012, για την χρηματοδότηση των Δήμων, δεν καλύπτουν τα έξοδα λειτουργίας τους.
Τώρα σε περιόδους κρίσης τα λεφτά έρχονται με το σταγονόμετρο, και οι περισσότεροι δήμαρχοι έχουν κρούσει το κουδούνι της πτώχευσης αν και εφ' όσον δεν έλθουν τα παρακρατηθέντα αλλά και η ΣΑΤΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: