Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Και να μην ξεχνιόμαστε......Για να πάει καλά από δω και πέρα το ΠΑΣΟΚ, ο Γιωργάκης πρέπει να μείνει στο τιμόνι του.....χαχαχχα.

Αναβρασμός επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ με τη διαφαινόμενη πρόθεση του κ. Παπανδρέου να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος. 
Μετά τη δημόσια τοποθέτηση του κ. Λιντζέρη και η Εύα Καϊλή ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές. 
"Το ΠΑΣΟΚ ή θα αλλάξει συθέμελα ή θα τελειώσει" δήλωσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ενώ ο Χρήστος Πρωτόπαπας δήλωσε ότι «περιμένει πρωτοβουλία Παπανδρέου για να ανοίξει διάλογος στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ». 
Στο ίδιο μήκος κύματος και άλλοι βουλευτές που περιμένουν από τον κ. Παπανδρέου να διευκρινίσει τις προθέσεις του. 
Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής της αριστερής πρωτοβουλίας Γιώργος Παναγιωτακόπουλος με ανακοίνωση του ζητά σύγκλιση συνεδρίου προκείμενου να αλλάξουν όλα τα όργανα του κόμματος. 
Νωρίτερα σε σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στην κυβέρνηση ο κ. Παπανδρέου τόνισε την ανάγκη να την στηρίξουν.
skai

Δεν υπάρχουν σχόλια: