Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ.....

...αντί να χαιρόμαστε;
Τρεις φορές περισσότερη ενέργεια από τη Νορβηγία μπορεί να προσφέρει η Κρήτη στην Ευρώπη και να λύσει τόσο το πανευρωπαϊκό ενεργειακό πρόβλημα, όσο και το εθνικό οικονομικό.
Αυτή την άποψη διατύπωσε ο ομότιμος καθηγητής Αντώνης Φώσκολος στο πλαίσιο συνεδρίασης στην Περιφέρεια Κρήτης για την ενέργεια.
Ο καθηγητής «βλέπει» ενεργειακή επάρκεια μέσω Κρήτης για 130 περίπου χρόνια, αλλά και έσοδα δεκάδων δισεκατομμυρίων για την Κρήτη σε ετήσια βάση.
...Μήπως θα μας αφήσουν να τα εκμεταλλευτούμε; Μήπως θα γίνουμε Λιβύη σε λίγο;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλως και δε θα μας αφησουνε... γιαυτο μας εξαθλιωνουν με τακτικο και οργανωμενο σχεδιο ενω φυσιολογικα δεν υπαρχει κανενα προβληαμ εκτος απο το χρεος που το πληρωναμε τοσα χρονια αγογγυστα...

Ενας εξαθλιωμενος το μονο που μπορει να κανει να χαρισει τα πολυτιμα του για να σωθει απο τους τοκογλυφους...
πολυ απλο στη συλληψη του!!!! φτανει να εχεις καποιους προδοτες που θα υπογραψουν... γιαυτο δεν εχουν καμμια ντροπη και φοβο ολοι αυτοι που κυβενρουν αλλα βγαινουν ολο χαμογελα και αναγγελουν τον Τιτανικο...