Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ


Ο επί 22 συναπτά χρόνια πρόεδρος του ΕΒΕΧ Βαγγέλης Σπανουδάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης Γιάννης Μαργαρώνης και ο επιχειρηματίας - δημοτικός σύμβουλος Νίκος Παπαντωνάκης διεκδικούν την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων.
Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η θητεία του οποίου είναι τετραετής, θα πραγματοποιηθούν στις 5 και 6 Δεκεμβρίου στα Χανιά. Τα τρία ψηφοδέλτια έχουν ήδη κατατεθεί και το σύνολο των υποψηφίων αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών. Σημειώνεται ότι, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν -κατ' αρχήν- δικαίωμα ψήφου ανέρχονται σε 5.708.
Aπό την Κίσαμο οι ως και τώρα επιβεβαιωμένες υποψηφιότητες είναι του Μιχάλη Χαιρετάκη δημοτικού συμβούλου, του Καστανάκη Γιώργου και του Σημανδηράκη Θ. με τον συνδυασμό του Γιάννη Μαργαρώνη. Στον συνδυασμό του Βαγγέλη Σπανουδάκη την Κίσαμο θα εκπροσωπήσει ο οπτικός Λελεδάκης και ο Μαρακάκης Γιώργος ελαιουργός από το Βουλγάρω.  Ο νυν πρόεδρος του Νέου εμπορικού συλλόγου Γιώργος Ανουσάκης δέχεται πιέσεις και από τις δυο πλευρές, μιας και θεωρείται ικανός, αφού σε λίγο διάστημα έχει καταφέρει αρκετά για τον εμπορικό κόσμο της πόλης..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.........