Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ..ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ.


Από το Τμήμα Τροχαίας Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, εντοπίσθηκαν επικίνδυνα σημεία όπου σημειώνονται εκτροπές οχημάτων, ιδιαίτερα όταν επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Τονίζεται στους οδηγούς των οχημάτων που κινούνται, επί του Βόρειου Οδικού  Άξονα Κρήτης ότι οφείλουν να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, ιδιαίτερα στα παρακάτω σημεία  μεταξύ των Νομών Ρεθύμνου και Ηρακλείου:
• Από 108ο χλμ. (πριν την είσοδο για χωματερή Ηρακλείου) έως  110ο χλμ.  (γέφυρα Φόδελε)
• Από 113ο χλμ. (μετά το βενζινάδικο ΕΚΟ στο Φόδελε) έως το 115ο χλμ.  (διασταύρωση Δ.Δ. Αχλάδας)
• Από το 116,5ο χλμ.  έως το 117,5ο χλμ. (μεταξύ των δύο διασταυρώσεων προς Αγ. Πελαγία)
Πότε θα εντοπίσετε και τα επικίνδυνα σημεία και στο υπόλοιπο κομμάτι; Γιατί ΒΟΑΚ δεν έχει μόνο το Ηράκλειο; Πάντως αυτές τις αναφορές καλύτερα να τις στέλνετε σε κάτι υπουργούς του ΘΑ....που μας έχουν κάνει την ζωή μαρτύριο στις υποσχέσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: