Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ !!

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός Υγείας κ. Νασιώκας έκανε συγκλονιστικές καταγγελίες για την διαχείριση του Ε.Σ.Υ. Είπε ο άνθρωπος ότι τώρα συσσωρεύονται οφειλές με ταχύτερο ρυθμό από ότι την περίοδο που ήταν κυβέρνηση η Ν.Δ. Επί Ν.Δ τα χρέη ήταν 100.000.000Ε τον μήνα και τώρα που είναι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ τα χρέη αυξάνονται με ρυθμό 110.000.000Ε.
Το καταλάβατε... ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν πλέον να κρατηθούν από τα ψέματα που μας έλεγαν προεκλογικά. Και επειδή τον τελευταίο καιρό πάω προς το Νοσοκομείο μας, τα χάλια είναι απερίγραπτα....καλά οι ντόπιοι βολευτές που είναι να κάτεχα εδά;  Ή πρέπει να τους θυμίσω τι έλεγαν προεκλογικά;
ΥΣΤΕΡΟΛΟΓΙΟΝ.....Πως ονομάζονται δυο ίδια κουνούπια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: