Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ !!

Απογευματινή τηλεοπτική εκπομπή σε κανάλι των Χανίων -γνωστή για την υποστήριξη της στο ΠΑΣΟΚ-προσπαθεί σώνει και καλά να μας αποδείξει ότι τα νέα επώδυνα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση μας είναι καλά!!!
Μάλιστα τηλεφωνικά ακούστηκαν αρκετοί επώνυμοι.....όπως ο κ. Κουκουράκης δήμαρχος Ιναχωρίου, ο οποίος όταν είπε ότι ήταν αντίθετος με τα μέτρα ..... παρολίγο να τον κόψουν στο αέρα!!! Μάλιστα οι υποστηρικτές ..... ήταν οι ίδιοι που πριν κανένα χρόνο έβαζαν και στοίχημα ότι η ΝΔ θα αύξανε τον ΦΠΑ. Τώρα βέβαια που αποφασίζουν άλλοι για τις αυξήσεις ..... η στήριξη ονομάζεται ΜΜΕ και οι δικαιολογίες που ξεμπροστιάζουν είναι δικαιολογίες ντόπιας.... διαβούλευσης.
Ότι είπε πως δεν θα κάνει αυτή η κυβέρνηση το έκανε μάλιστα... πιο επιβαρυμένο!!
ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: