Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ


Πλώρη για την Αυτοδιοίκηση βάζει ο πρώην βουλευτής Στέλιος Νικηφοράκης. Σκοπεύει να διεκδικήσει έναν από τους συνενωμένους Δήμους του Καλλικράτη. Φυσικά, μετά τα όσα έχει σούρει στον Σαμαρά, δεν περιμένει το χρίσμα. Άλλωστε, στη Κρήτη, η στήριξη της Ρηγίλλης, περισσότερο κακό, από καλό θα κάνει στους υποψηφίους. Για τον Δήμο που ενδιαφέρεται ο Νικηφοράκης, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Γιώργος Καλαιτζάκης.

Αυτά γράφει στη σελίδα του τα παραπολτικά. Βέβαια για όσους δεν κατάλαβαν ο δήμος είναι ο δικός μας της Κισάμου και αυτή η δήλωση αν και ανεπίσημη (ακούγεται όμως παντού) είναι η τρίτη η υποψηφιότητα για τον νέο μας δήμο, μετά αυτή της κ. Σκουλάκη και του κ. Καλαιτζάκη. Φυσικά έπονται και οι ........υπόλοιποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: