Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να εκφράσω και δημοσίως μέσω του τύπου, τις θερμές ευχαριστίες μου προς τους δυο συνεργάτες και απερχόμενους αντιδημάρχους κ. Θοδωρή Σταθάκη και κ. Εμμανουήλ Βαρουχάκη για την ανεκτίμητη προσφορά τους στο Δήμο Κισάμου.
Πιο συγκεκριμένα, στους δυο εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου μας, ανατέθηκαν καθήκοντα Αντιδημάρχων , οι οποίοι τα εκτέλεσαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Πιστοί στις αρχές και τα οράματα του συνδυασμού μας για την Κίσαμο, συνέβαλαν ανελλιπώς με τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειές τους, στην υλοποίηση του μεγαλύτερου μέρους του πολυδιάστατου προγράμματος έργων που εξαγγείλαμε και για το οποίο μας εξέλεξαν οι δημότες, έχοντας ως κυρίαρχα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους την εντιμότητα, την εργατικότητα και την συνέπεια. Έτσι, κατόρθωσαν και σήκωσαν αρκετά ψηλά όχι μόνο τον πήχη της παραγωγικότητας, αλλά κυρίως της συμβολής τους στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής όλων μας στο Δήμο Κισάμου.
Πιστεύω ακράδαντα ότι το έργο τους είναι η καλύτερη παρακαταθήκη τους, η οποία και θα τύχει της απαιτούμενης υψηλής εκτίμησης από τους δημότες μας, όταν στο μέλλον θελήσουν να ασχοληθούν με τα κοινά και να θέσουν την προσωπικότητά τους στην κρίση των συμπολιτών μας.
Σας Ευχαριστώ θερμά για την άψογη συνεργασία σας και την αμέριστη συμπαράστασή σας στο δύσκολο έργο μας και σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε υγεία και ευτυχία. Είμαι σίγουρη ότι η συνεργασία μας είναι δεδομένη μέχρι και το τέλος της θητείας μας για την επίτευξη των στόχων μας και την αντιμετώπιση από κοινού των προβλημάτων.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στις δύο νέες αντιδημάρχους του Δήμου Κισάμου και συγκεκριμένα στις κυρίες Ροδουσάκη Μαρία και Πατερομιχελάκη Καίτη.

Με εκτίμηση
Ευφροσύνη Σκουλάκη
Δήμαρχος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: