Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ


Διάβασα σε Ηρακλειώτικη εφημερίδα ότι ο Βουλευτής Ηρακλείου Φραγκίσκος Παρασύρης έλαβε θετική απάντηση σε ερώτηση που είχε καταθέσει στην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κα. Μπατζελή αναφορικά με την αναδιάρθρωση των συνεταιρισμών.
Η κα. Μπατζελή απαντώντας στο ερώτημα του Βουλευτή είπε ότι θα προχωρήσουν σε νομοθετική ρύθμιση για την αναδιάρθρωση των Αγροτικών Συνεταιρισμών με στόχο την εξυγίανση, τον εκσυγχρονισμό και την ενδυνάμωση του ρόλου τους στην Περιφέρεια.

Πλάκα έχει να δούμε τι αναδιάρθρωση θα κάνει στους συνεταιρισμούς των Χανίων ή μόνο στο Ηράκλειο θα γίνει το ξεσκαρτάρισμα ; Φυσικά αυτό θα γίνει όταν θα νομοθετήσουν ...γιατί στην σημερινή κυβέρνηση αυτό είναι το πρόβλημα .....νομοθετούν πολύ το βράδυ και την επομένη οτι είπαν-ξ είπαν!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: