Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΟΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

Το δυσκολότερο μέρος για τον Καλλικράτη είναι τα όρια των νέων δήμων. Και οι φήμες από την ωμή πραγματικότητα έχουν τεράστια διαφορά. Αλλά όπως ξέρουμε, οι φήμες, οι διαδόσεις, οι ψευτιές, ίσως κάμποσες αλήθειες, διαδίδονται εσκεμμένα, που σχεδόν έχουν πετύχει τον σκοπό τους!
Ήδη τα πρώτα μαύρα σύννεφα παρουσιάστηκαν σε σχέσεις ετών, πάμπολλοι είναι αυτοί που έχασαν απότομα τον ύπνο τους, πολλοί δε περισσότεροι "λιώνουν" από την αγωνία της αποδοχής ή της απόρριψης.
Δύσκολα τα πράγματα και καλό είναι να κρατήσουμε μια πισινή......είδαμε-ζήσαμε-απογοητευτήκαμε από τον Καποδίστρια ας μην χαιρόμαστε πριν δούμε ελάχιστα και από τον Καλλικράτη.
Και όπως λέει ο λαός μας "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".
Ποιος όμως είναι ο σκοπός; Προς στιγμήν μου διαφεύγει..αλλά που θα πάει θα τον βρω !!
Ο Καποδίστριας έγινε για τα συμφέροντα ....των γνωστών, αυτών που και σήμερα διαδίδουν ότι ποτές τους δεν ανακατεύτηκαν στα τοπικά...χαχαχαχχα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: